Hypnotherapie Zevenaar

bianca-both-hypnotherapie-zevenaar


Hypnotherapie

Ben je op zoek naar hypnotherapie in Zevenaar? Als psychodynamisch therapeut maak ik onder ander gebruik van hypnotherapie en regressietherapie.

Met deze zeer effectieve technieken kunnen we de onderliggende oorzaak van een probleem in het heden naar boven halen, zodat er bewustzijn op komt en er aan gewerkt kan worden.

hypnotherapie

Na afloop van de sessie voel je je een stuk lichter en ontspannen.

Hypnotherapie is een hele mooie techniek waar heel veel klachten en problemen baat bij hebben. Of de hulpvraag nu onzekerheid, angst, trauma of zelfvertrouwen is, met hypnotherapie heb ik hele mooie resultaten mogen behalen.


Hulpvragen


Angst en paniekaanvallen

Met hypnotherapie onderzoeken we de oorzaak van de angst. We zoeken hem als het ware op, zodat hij gezien kan worden en een plek kan krijgen. Het resultaat hiervan is dat de paniek of angst aanvallen aanzienlijk minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Onzekerheid

Met hypnotherapie onderzoeken we de oorzaak van de onzekerheid en werken we aan meer zelfvertrouwen.

HSP

Vaak zie ik bij hoogsensitieve cliënten ook een hoop vragen. Door middel van hypnotherapie gaan we op zoek naar antwoorden.

Lipoedeem

Lipoedeem is een aandoening waarbij het vet zich concentreert op de benen. Onder andere met hypnotherapie zijn er goede resultaten geboekt bij de behandeling hiervan.

Trauma verwerking, misbruik

Bij misbruik of mishandeling in de kindertijd maak ik ook vaak gebruik van innerlijk kind werk in combinatie met hypnotherapie. Hier zijn zeer mooie resultaten mee te bereiken


Verheldering, ruimte en ontspanning

Een hypnotherapie sessie brengt vaak vooral veel verheldering, ruimte en ontspanning met zich mee.

Tijdens een sessie kan er een hoop duidelijk worden en vaak een hoop oude emoties en overtuigingen losgelaten worden. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuw. Nieuw is vaak wat we graag zouden willen. Meer rust, meer zelfvertrouwen, meer ruimte voor je Ik.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op!

Bianca Both